DINERKAART
VOORGERECHTEN
(AL ONZE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET AMBACHTELIJK BROOD)
✻
HOOFDGERECHTEN
(AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN AARDAPPELGARNITUUR, VERS GEMENGDE GROENTEN EN FRIETJES)
✻
WILDKAART
✻
WIJN SUGGESTIE VOOR BIJ HET WILD
Carlos serres uit rioja (spanje) fles 24,50
Tempranillo en garnacha druif glas 5,50
Ons seizoensmenu
WILD MENU
✻
Proeverijtje van wild
hertenham / coppa van wild zwijn / wildpaté /
rilette van eend / uienkonfijt / chutney van mango en ananas /
slaatje / geconfijt eendenboutje / groene linzen / aceto-balsamicosaus
***
Pompoen soep
***
Hert
Hertekalfsfilet – winterse groentjes – klassiele wild saus
***
Parfait
Huisgemaakte parfait van baileys en wiskey (ijs)
✻
Menu € 39.50
Onze favoriete menu
MENU DE CANTAREL
✻
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
Geserveerd met truffeldressing en Parmezaanse kaas
*****
ROMIGE BOSPADDENSTOELEN SOEP
*****
KALFSHAAS
Een heerlijk mals stukje vlees geserveerd met een paddenstoelentruffelsaus
*****
HUISGEMAAKTE TIRAMISU
✻
Menu € 38,50
Ons meest gevraagde menu
MENU VAN ST. MAARTEN
✻
SALADE VAN DE CHEF
Met hoevekip, walnoten en champignons
*****
TOMATENSOEP
*****
FOREL
Met hoeveboter
of
VARKENSHAASJE
Met een champignon-roomsaus
*****
Een zoete afsluiter
✻
Menu € 27,50
Zonder voorgerecht € 22,50
Zonder tussengerecht € 25,00
KINDER MENU
✻
TOMATENSOEPJE
*****
KIPFILET
of
VARKENSHAASJE
Met frietjes en appelmoes
*****
KINDERIJSJE
Huisgemaakt vanille-ijs
✻
Menu € 12,50
Zonder voorgerecht € 9,50
NAGERECHTEN