Ontdek onze troeven

De Cantarel beschikt als hotel over enkele troeven te Sint-Martens-Voeren die ervoor zorgen dat u bij ons als gast een fantastische tijd beleeft.

Zo zijn wij fier op onze

  • gastronomische weekends
  • verfijnde Franse keuken
  • speciale groepsmenu's en aangepaste prijzen
  • recepties en familiefeesten
  • zakenlunches
  • terrasparty's rond een droomvijver

Wij hebben alles in huis om u helemaal in de watten te leggen: een rustige omgeving, een prachtig terras, een idyllische locatie, een zwembad tijdens de zomermaanden, een paardenstalling, geleide wandeltochten, een vijver en een wintertuin.

Onze Standaard kamers

Het hotel beschikt over 10 kamers die voorzien zijn van alle comfort. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet, en heeft o.a. ook telefoon, kleurentelevisie,... Bekijk hieronder enkele foto's en laat u overtuigen. Wist u trouwens dat wij ook luxekamers hebben? Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vergader- en feestzalen

Hostellerie 'de Cantarel' beschikt over 2 zalen met een capaciteit van respectievelijk 50 en 100 personen en een prachtige wintertuin voor 80 personen. Wilt u uw familie- of bedrijfsfeest bij ons organiseren? Neem dan hier contact op voor bijkomende informatie. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen. 

Tuin en zwembad

De Cantarel

Berg 17 - 3790 Sint-Martens (Voeren)- België - Stratenplan
Tel.: 04 381 09 29 - Fax: 04 381 09 08 - info@decantarel.be - BTW BE0477 713 518

Back to Top