Onze menu's en gerechten zullen iedereen weten te bekoren

Hier kunt u al onze gerechten te Sint-Martens-Voeren van ons restaurant ontdekken. Wij bieden zowel menu's aan, als een grote en kleine kaart met enerzijds heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, en anderzijds kleine snacks, salades en zoetigheden voor bij de koffie. Of u nu langskomt om uitgebreid te dineren of voor een kopje koffie met huis gemaakt appelgebak, u bent altijd van harte welkom! 
De keuken is dagelijks open van 12u00 tot 20u00. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen.

 

Onze menu's

KERSTMENU 1

 

PROEVERIJTJE VAN WILD

hertenham / coppa van wild zwijn / wildpaté / gekonfijt eendenboutje / groene linzen / aceto-balsamicosaus / rilette van eend / uienkonfijt /

chutney van mango en ananas

*****

BOSPADDENSTOELENSOEP

Een romige paddenstoelensoep verreikt met truffel

*****

*PARELHOEN*

Lasagne van parelhoen, trip, eendenlever en appel

omringd door een sausje van Beaumbes-De-Venise

*****

HERT

Rosé gebakken hertenkalfsfilet met rodekool stoofpeer en

spruitjes, daarbij een krachtige wildsaus

*****

KERST DESSERT

Menu   5 gangen 49,95
Menu   4 gangen zonder** 44,95

 

Kerst Menu 2

CARPACCIO

Carpaccio van hert met rucola, pijnboompitjes,

gemarineerde champignons en een truffeldressing

*****

POMPOENSOEP

Een romige pompoensoep met pijnboompitjes

*****

*SCHOL*

Gebakken schol op een bedje van zuurkool met een zachte mosterdsaus

*****

SCHELVISFILET

Schelvis met zijn aardappelgarnituur, winterse groentjes

en een sausje van chardonnay

*****

KERST DESSERT

Menu   5 gangen 49,95
Menu   4 gangen zonder** 44,95

 

Herfst menu

 

Proeverijtje

Gerookte hertenham,coppa van zwijn,soepje van muscaat pompoen,gefonfijte uien,ananas-mangochutney

*****

Parelhoen Suprême

Parelhoen met zuurkool, puree en een romige saus van muscat de beaumes venice

*********

Chocolade Moelleux 

28,95

 

Wild menu

 proeverijtje

Gekonfijt eendenboutje met gerookte hertenham, eendenham, wildpate,

groenen linzen, aceto balsamico saus, uienconfijt en een winterse salade

*****

Pompoensoep

Een romige pompoensoep met pijnboompitjes

*****

Hertenkalf

Rosé gebakken hertenkalf met een krachtige wildsaus,

zijn winterse groentjes en een stoofpeertje

*****

Chocolade moelleux

39,50

 

Menu van St.-Maarten

Salade van de chef:
Met hoeve kip, walnoten en champignons
€ 27.50 p.p.
Tomatenroomsoep
Forel met hoeveboter of:
Varkensgebraad met een champignonroomsaus
Huisgemaakt vanille-ijs

 

Menu Cantarel

Carpaccio van Ossenhaas:
Geserveerd met truffeldressing en parmezaanse kaas
€ 38.50 p.p.
Paddenstoelensoep

Kalfslende:
Heerlijk mals stukje vlees met een shiitake saus geserveerd

Tiramisu

Kinder Menu

Tomatensoepje €12.50  p.p.
Kipfilet of varkenshaasje met fietjes en appelmoes                
Kinderijsje

De kaart

 
Malse varkenshaas met een calvadossaus € 19,95
Argentijnse entrecote met een peper / stroganoff saus of op italiaanse wijze € 24,00
Konijn op grootmoeders wijze € 16,50
Krokant gebakken kalfs zwezerik met een morille saus € 29,50

Hertenrugfilet met een krachtige wildsaus en zijn winterse garnituur

€ 27,95

Filet van de haas met paddenstoelen, winterse groenten en een klassieke wildsaus

€ 24,95

Duo van Hert en wild zwijn met een krachtige wildsaus en zijn winsterse garnituur

€ 26,95

Gekonfijte eendenbout met zijn groenten garnituur en een sinaasappelsaus

€ 21,50

Visgerechten

Gebakken schelvis met een romige kruidensaus

€ 19,50
Gebakken zeeduivel met groentjes en een sausje van safraan € 39,95

Scampi's met een romige saus van italiaanse kruiden

en een vleugje pernod met pasta.

€ 19,50

Forelgerechten

Gebakken forel met hoeveboter € 18.50
Forel met amandelen € 19.50
Forel met limburgse mosterdsaus € 19.50
Forel Voeren met dragon,tomaat en courgette € 19.50

Forel Cantarel (2 personen)een heerlijke ovenschotel

met krielaardappeltjes en overbakken met streekkaas

€ 39.50

Nagerechten

Plateau van franse kazen € 10,00
Chocolade mousse € 6,00
Dame Blanche € 5,00
Chocolade moulleux € 6,50
Coupe Cantarel € 6,95
Tiramisu € 5,50
Crème brulée € 6,00

 

 

 

 






De kleine kaart

Snacks en Salades

Salade van de chef met parelhoen, walnoten en champignons € 12,00
Salade val-dieu met appel, noten, spekjes en eenhoning dressing € 12,00
Vis salade met gerookte zalm, gerookte forel, kreeften kroketje en ravigottesaus € 14,50
Het alombekende stoofvlees van de chef met frietjes € 13,00
Koninginnehapje met frietjes € 12,50
Spek en ei pannetje € 8,50
Gerookte forel met mierikswortelsaus € 13,50
Luikse gehaktballen met frietjes € 12,50
Garnaal kroketten € 12,50
Kaas en salami blokjes € 5,50
Kaas of salami blokjes € 5,00
Rustiek brood met boerenham of carpaccio € 8,95
Rustiek brood ham of kaas € 5,50
Rustiek brood gezond € 6,90
 

Soepen

Tomatensoep € 4,50
Mosterdsoep € 4,50
Uiensoep € 5,50
Paddenstoelensoep € 7,50
Pompoen soep € 6,50

Brusselse wafels

Wafel suiker € 3,25
Wafel met slagroom € 3,75
Wafel met vers fruit € 4,25
Wafel met ijs € 4,25
Wafel met warme kersen en slagroom € 4,75

De Cantarel

Berg 17 - 3790 Sint-Martens (Voeren)- België - Ligging
Tel.: 04/381 09 29 - Fax: 04 381 09 08 - info@decantarel.be - BTW BE0477 713 518

Back to Top